آشنایی با انواع فوبیا رابطه جنسی
فوبیا رابطه جنسی | انواع ترس از رابطه زناشویی اریتروفوبیا (Erotophobia) یک اصطلاح عمومی است که طیف گسترده ای از ترس های خاص را در بر میگیرد. به طور کلی میتوان هر گونه فوبیایی که مربوط به رابطه جنسی است، اریتروفوبیا نامیده میشود.
مطالب خواندنی و آموزنده دکتر نرگس علیان متخصص زنان و زایمان اصفهان :
- آقایان در دوران پریود چه وظایفی دارند ؟
- چسبندگی بعد از هیسترکتومی
- ژل بهداشتی بانوان و طرز استفاده از آن
- جراحی متخصص زنان و زایمان اصفهان و جراحی هیسترکتومی رحم
- افتادگی رحم و عارضه ناباروری
- متخصص زنان و زایمان اصفهان دکتر نرگس علیان
- گذاشتن آی یو دی در رحم و نکات مهم آن
- مصرف دارو آنتی بیوتیک در دوران بارداری
- روشهای کاهش درد زایمان طبیعی
- راهکارهای افزایش میل جنسی در بانوان
فوبیا رابطه جنسی
ژنوفوبیا (Gynophobia) این ترس که به عنوان کویتوفوبیا شناخته می شود، ترس از رابطه ی جنسی است. بسیاری از افراد مبتلا به ژنوفوبیا قادر به شروع روابط عاشقانه هستند و ممکن است کاملاً از فعالیت هایی مانند بوسیدن و بغل گرفتن لذت ببرند اما می ترسند به یک نمایش فیزیکی تر از محبت روی بیاورند.
ژنوفوبیا به طور خاص ترس از عمل جنسی را توصیف میکند، در حالی که اروتوفوبیا به طور کلی هرگونه ترس را که مربوط به جنسیت باشد، تعیین میکند. ترس از صمیمیت ترس از صمیمیت که اغلب ریشه در ترس از رهاشدگی دارد، میتواند دلیل ترس از غرق شدن در رابطه هم باشد (صمیمیت زیاد).
پارافوبیا
کسانی که از صمیمیت میترسند، لزوماً از خود عمل جنسی نمیترسند اما از نزدیکی احساسی که ممکن است به همراه داشته باشد، ترس دارند. پارافوبیا ترس از انحراف جنسی به خودی خود هراسی پیچیده است. برخی از افراد میترسند که ممکن است خودشان انحراف پیدا کنند، در حالی که بعضی دیگر از انحراف دیگران میترسند. پرافوبیا یا ترس از انحراف جنسی برخی از افراد مبتلا به پارافوبیا میتوانند از روابط سنتی جنسی که کاملاً در کد اخلاقی شخصی آنها قرار دارد لذت ببرند، در حالی که بعضی دیگر از انحراف هر نوعی از صمیمیت میترسند.
هافوبیا
هافوبیا ترس از لمس شدن اغلب در تمام روابط، نه فقط در روابط عاشقانه، تأثیر میگذارد. بعضی از افراد حتی از در زمان تماس نزدیک خود را عقب میکشند، در حالی که بعضی ممکن فقط از لمس طولانیتر بترسند.
ژیمناوب هراسی
ژیمناوب هراسی(ترس از برهنگی) برخی از افراد از برهنه بودن و برخی دیگر از برهنه بودن دیگران در اطراف خود میترسند. این ترس ممکن است نشان دهندهی مسائل مربوط به تصویر بدن یا احساس کافی نبودن باشد،گرچه ممکن است به تنهایی نیز رخ دهد.. ترس از آسیب پذیری ممکن است بر روابط متعددی اعم از جنسی و غیرجنسی تأثیر بگذارد. ترس از خود بودن بسیاری از مردم میترسند که اگر کاملاً خودشان باشند، دیگران آنها را دوست نداشته باشند.
فلیماتوفوبیا
فلیماتوفوبیا ( Philematophobia) ترس از بوسیدن است که دلایل زیادی دارد. این مسئله اغلب با نگرانی های جسمی، مانند نگرانی از بوی بد دهان یا حتی میکروب هراسی مرتبط است. فوبیای دخول یا ترس از دخول از اختلال نعوظ تا برخی اختلالات قلبی فعالیت جنسی را دشوار، غیرممکن یا حتی به طور بالقوه خطرناک میکند. احتیاط و حتی ترس ممکن است در این شرایط احتیاط باشد. ترس از دخول اگر پزشک شما را مرخص کرده است که پس از حمله قلبی به فعالیت های عادی خود برگردید، طبیعی است که قبل از اولین تجربه جنسی پس از حمله، احساس لرز داشته باشید. تصمیم کلی برای کنار گذاشتن فعالیت جنسی یک واکنش نامتناسب در آن شرایط است.
چگونه می توانید با ترس از رابطه ی جنسی کنار بیایید؟
چندین کار وجود دارد که میتوانید برای کنار آمدن با ترس از رابطه جنسی به خود کمک کنید. بسیاری از افراد این موارد را هنگام برخورد با هراس مفید میدانند، اما به خاطر داشته باشید که برخی از آنها برای شما مناسب نیستند. مواردی که مممکن است به شما کمک کند را در ادامه بررسی کرده ایم. صحبت با کسی که به او اعتماد دارید یادگیری کنترل وحشت و اضطراب با استفاده از تکنیک های آرام سازی پیوستن به یک گروه حمایتی استفاده از منابع خودیاری، مانند کتاب یا برنامه های آنلاین گذراندن دوره ای که برای کمک به افراد فوبیا طراحی شده است ارتباطات و سلامت جنسی را اولویت بندی کنید مشاورهی محرمانه و مراقبتهای پزشکی متخصص سکس تراپ، زنان و زایمان و اورولوژیست
راه های درمانی ترس از رابطه ی جنسی چیست؟
پزشک میتواند ارزیابی مناسبی از شما انجام دهد و گزینه های درمانی مناسب را به شما پیشنهاد دهد که ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- مشاوره و اطلاعات در مورد کمک به خود مانند کتاب، برنامه های آنلاین، تکنیک های آرام سازی و گروههای پشتیبانی درمانهای گفتاری
- درمان شناختی رفتاری (CBT) و هیپنوتیزم درمانی داروی اضطراب: مانند داروهای ضد افسردگی، آرام بخش و بتابلاکرها هیپنوتیزم درمانی برای ژنوفوبیا: هیپنوتیزم درمانی میتواند در کمک به افراد برای تعیین مکان و سپس استفاده از بسیاری از نقاط قوت و منابع داخلی خود برای مقابله با مشکلات مرتبط با ژنوفوبیا مفید باشد.
ژنوفوبیا غالباً توسط درمانگران جنسی، که متخصصان بهداشت روان با آموزش و گواهینامه پیشرفته در زمینه مسائل جنسی هستند، درمان میشود. با این حال، بیشتر موارد ژنوفوبیا نیز میتواند توسط درمانگران سنتی و بدون مجوز اضافی درمان شود. کسانی که در حین مقاربت درد یا سایر مشکلات پزشکی را تجربه میکنند باید از یک پزشک مشاوره بگیرند. در طول معاینه ، پزشک از شما در مورد سابقه جنسی سوال خواهد کرد تا بفهمد چه مدت دچار اضطراب عملکرد جنسی شده اید و چه افکاری در زندگی جنسی شما دخالت میکند. اگر واژینیموس است، باید توسط سکس تراپ و پزشک متخصص درمان شود.
بدون دیدگاه