تشخیص سرویسیت
برای تشخیص سرویسیت باید به متخصص زنان مراجعه کنید. به منظور تشخیص سرویسیت متخصص زنان ابتدا معاینه لگن را انجام خواهد داد. در طول معاینه لگن متخصص زنان و زایمان یک دست خود را وارد واژن کرده و با دست دیگر بر شکم فشار وارد می آورد تا ناحیه تورم و حساسیت به لمس مشخص گردد. همچنین با استفاده از اسپکولوم دیواره اطراف واژن و دهانه رحم بررسی می گردد. علاوه بر معاینه لگن پزشک متخصص زایمان ، ممکن است با استفاده از ابزاری برس مانند بخشی از ترشحات واژن و دهانه رحم را نمونه برداری می کند. این روند مشابه همان چیزی است که در طول پاپ اسمیر انجام می گیرد.
سرویسیت و درمان
در بحث سرویسیت و درمان باید توجه داشت اگر سرویسیت ناشی از واکنش آلرژیک باشد، نیازی به درمان وجود ندارد. اگر سرویسیت در اثر ابتلا به بیماری های مقاربتی ایجاد شده باشد.مانند سرویسیت کلامیدیایی در آن صورت درمان بیماری مقاربتی در هر دو شریک جنسی الزامی می باشد . و عمدتا درمان با استفاده از آنتی بیوتیک صورت می گیرد. آنتی بیوتیک ها برای درمان بیماری های مقاربتی مانند کلامیدیا، سوزاک و واژینوز باکتریال نسخه می شوند.
در صورت ابتلا به هرپس تناسلی نیاز به مصرف داروهای آنتی ویروس وجود دارد. درمانی برای هرپس در دسترس نیست اما استفاده از داروهای آنتی ویروس به بهبود علایم سرویسیت کمک می کند. برای پیشگیری از انتقال عفونت باکتریایی به شریک جنسی توصیه می شود تا درمان کامل از داشتن نزدیکی اجتناب کنید.
یکی از مهمترین علل سرویسیت و عفونت های واژن و دستگاه تناسلی خانم ها در ایران عدم بهداشت کامل است:
- لباس های زیر باید حتما نخی باشند و هر روز با دست و ترجیحا با صابون (شوینده غیر حساسیت زا) شسته شود .
- دیده شده متاسفانه خانم ها لباس های زیر خود را از مواد نایلونی و مصنوعی تهیه می کنند که آن هم به علت ارزان بودن و یا زیبا بودن می باشد.
- لباس های زیر را نباید در داخل منزل و ترجیحا توی حمام و گاهی روی رادیاتور و بخاری خشک کنند که کار بسیار خطرناکی است. لباس های زیر در منزل خشک می شوند ولی به علت رطوبت و سایه بودن محیط خانه اکثرا قارچ ها و آلودگی ها و باکتری روی لباس های زیر ایجاد می شود و باعث آلودگی خانم ها می شود.
- به هیچ وجه از وایتکس و مواد ضد عفونی کننده برای ضدعفونی کردن لباس های زیر استفاده نگردد چون وارد بافت پارچه شده و حساسیت شدید ایجاد می نمایند.
بدون دیدگاه