چطور به ارگاسم برسیم ؟
دلایل آنورگاسمی روانی و یا جسمی هستند. زنانی که آنورگاسمی آنها ناشی از مشکلات روحی و روانی است می توانند با رفتار درمانی و آموزشهای جنسی اختلالات ارگاسمی خود را برطرف کنند. پیش نوازی و شناخت نقاط حساس بدن، بهبود روابط زوجین، ترک مصرف الکل و دخانیات می تواند تاخیر در ارگاسم و آنورگاسمی را برطرف کند.
اگر اختلالات ارگاسم ناشی از استرس، افسردگی یا از عوارض مصرف برخی داروها یا بیماریها باشد، با رفع این مشکلات می توان اختلالات ارگاسم را درمان کرد. همچنین ریلکس کردن عضلات قبل از نزدیکی مثلا با نشستن در آب گرم و یا انجام تمریناتی که باعث تقویت عضلات کف لگن می شوند، مثل تمرینات کگل می تواند به ارگاسم بهتر زنان کمک کند.
تعداد زیادی از زنان در رسیدن به ارگاسم حتی پس از تحریک زیاد مشکل دارند. آمارها نشان میدهد حدوداً بین ۱۱ تا ۴۱ درصد زنان، اختلال ارگاسم دارند که میزان آن با توجه به سن و سال، مدت زمان و فرهنگ فرد میتواند متفاوت باشد. حدود ۱۰ درصد زنان هیچوقت در طول زندگی ارگاسم را تجربه نمیکنند. نام دیگر اختلال ارگاسمی در زنان آنورگاسمی میباشد.
برای آنکه این اختلال را در فردی تشخیص دهیم، باید اولاً نشانههای آن بهمدت ۶ ماه در فرد حضور داشته باشد و ثانیاً باید باعث پریشانی زیاد فرد شده باشد. همچنین برای تشخیص آنورگاسمی، این نشانهها نباید با دلایل دیگری چون مصرف مواد و یا خشونت همسر توجیه شود.
مطالب خواندنی و آموزنده دکتر نرگس علیان متخصص زنان و زایمان اصفهان :
- علل و عوارض افزایش آب دور جنین
- راه های پیشگیری از نفخ قاعدگی
- متخصص زنان زایمان اصفهان
- چه کسانی دچار پیچ خوردگی تخمدان می شوند ؟
- تشخیص و درمان آتروفی واژن
- متخصص زنان و زایمان اصفهان دکتر نرگس علیان
- سندرم احتقان لگن یا واریس لگنی
- رابطه جنسی و نکاتی که باید در نظر داشته باشید !
درمان آنورگاسمی یا اختلال ارگاسمی در زنان
تشخیص این امر که آنورگاسمی در زن دائمی است یا موقعیتی، مختص رابطه با همسر است و یا در همه روابط بروز میکند، از طریق خودارضایی فرد به ارگاسم میرسد و یا نه، فاکتور مهمی در تشخیص نوع اختلال ارگاسمی در زنان و در نتیجه درمان آنورگاسمی است.
در صورتی که آنورگاسمی دلیل فیزیولوژیکی داشته باشد، باید آن را برطرف کرد و سپس به مشکلات روانشناختی پرداخت. در صورتی که آنورگاسمی ناشی از اثرات جانبی داروها است، باید داروی مناسبی را جایگزین کرد. در این موارد باید برای حل مشکل خود به متخصص زنان و زایمان اصفهان مراجعه کنید. پزشک متخصص زنان و زایمان اصفهان با شناخت ریشه مشکل می تواند درمانهای زیر را برای رسیدن به ارگاسم تجویز کند:
تزریق ژل به نقطه جی
نقطه جی یا جی اسپات در داخل واژن، نسبت به بافت مجاور خود برجسته تر است. تحریک این نقطه می تواند باعث ارگاسم در زنان شود. با تزریق ژل به این نقطه می توانید نقطه جی را تقویت و ارگاسم بیشتری را تجربه کنید. تزریق ژل به نقطه جی بدون هیچ عارضه ای است. ماندگاری ژل بستگی به نوع ژل دارد. ژل تزریق شامل انواع موقت، نیمه موقت و دائمی است. بهترین ژل برای تزریق به جی اسپات، ژلهای نیمه موقت هستند. ماندگاری این ژلها ۲ تا ۵ سال است و مورد تایید وزارت بهداشت هستند.
آر اف واژن
ممکن است علت نرسیدن به ارگاسم، بیماری واژینیسموس (دخول دردناک به خاطر انقباض شدید عضلات واژن) و یا گشادی واژن باشد. در این موارد پزشکان از دستگاه RF واژن برای تنگ کردن واژن و بهبود ارگاسم در زنان استفاده می کنند.
همچنین RF واژن، عملکرد سلولهای واژن را تغییر می دهد و مانع انقباض شدید آن موقع نزدیکی می شود. حتی واژینیسموس های بسیار شدید را به راحتی می توان با آر اف واژن درمان کرد.
لیزر
مشکل نرسیدن به ارگاسم در زنان یائسه یا زنانی که به تازگی بارداری و شیردهی را تجربه کرده اند، خشکی واژن است. در این حالت واژن برای دخول نمی تواند روانکاری شود و دخول دردناک باعث بی میلی جنسی زنان می شود. پزشکان برای درمان خشکی واژن و جوانسازی آن از لیزر مونالیزا تاچ استفاده می کنند. لیزر مونالیزا با تحریک کلاژن سازی واژن و افزایش رطوبت و روانکاری واژن به ارگاسم زنان کمک زیادی می کند.
بدون دیدگاه